Referenssit

Inga, 24 v., opiskelija (oikeustieteen yo)

Katin seurassa huomaa olevansa erittäin ammattitaitoisen ja fitnekseen intohimoisesti suhtautuvan valmentajan käsissä. Katin palaute on rehellistä, mutta kannustavaa. Tekniikat hiotaan täysin kohdalleen, ja Kati osaa havainnollistaa asiat niin, että oppi menee varmasti perille. Treenit tehdään aina oikein ja täysillä, mutta hauskuuden on pysyttävä mukana lajin harrastamisessa. Valmentajana Kati on pitkäjänteinen ja huomaa, että hän tosissaan panostaa valmennettaviinsa. Myös Katin tietämys ravintoasioista on valtava. Kati on ehdottomasti alansa huippuja ja suuri idolini!
-Inga

Mari, 28 v., myyjä

Laajan tietämyksen ja kokemuksen myötä Kati on antanut minulle parhaat neuvot jotta onnistun tavoitteessani. Olen saanut myös perinpohjaiset perustelut asioille, tätä itse pidän hyvin tärkeänä.
Voin aidosti sanoa, että parempaa valmennussuhdetta en olisi voinut toivoa. Kati on ottanut hyvin huomioon henkilökohtaiset tavoitteet ja tukenut minua niissä.
-Mari

Susanna, 46 v., assistentti

Saan Katilta uutta motivaatiota omaan urheiluharrastukseeni. Olin harrastanut aktiivisesti monenlaista ryhmäliikuntaa ja lenkkeillyt vuosia, tavoitteisiin pääsemättä. Viikottain liikuntatuntimääräni oli välillä 10 - 12. Vääränlaisten liikuntatottumusten takia sydämmen syke ei enää noussut eikä hiki tullut, vaikka kuinka rasitin itseäni. Olin reilussa ylikunnossa. Motivaationi alkoi laskea.

Keväällä luin Katista kertovan jutun paikallislehdestä. Päätin ottaa yhteyttä.

Kati teki minulle henkilökohtaisen kuntosaliohjelman. Alkuun kävimme kaikki liikkeet ja laitteet yhdessä lävitse. Opastuksen avulla olen oppinut miten liikkeet tehdään aina teknisesti oikein. Näin varmistetaan se, ettei pääse tulemaan vammoja.

Nyt olen huomannut oikeanlaisen kuntosaliharjoittelun tehon. Olen päässyt ylikunnosta. Sykkeeni nousee taas rasituksessa ja saan taas hikoilla - yes! Viikottainen liikuntatuntimääräni on vähentynyt ja aikaa jää moneen muuhun asiaan. Lisäksi jo muutaman viikon jälkeen puolisoni huomasi muutosen kropassani ;). Olen todella motivoitunut.

Kati korjasi myös ruokavaliotani. Ruokavalioni on tavanomaista kotiruokaa, jota olin syönyt jo pitkään ennenkin. Kuitenkin liian vähän ja väärässä rytmissä aikaisempaan liikuntamäärääni verrattuna.

Kati on rehellinen, kannustava ja asiakasta kuunteleva personal trainer. Oikea fitness-ammattilainen!
-Susanna

Päivi, 37 v., lääkäri

Olen 37-vuotias nainen ja huolimatta monipuolisista liikuntaharrastuksista olen ollut ylipainoinen lähes koko aikuisikäni. Ominpäin treenaaminen oli tehotonta, hajanaista ja päämäärätöntä, ruokarytmi oli kertakaikkisen surkea ja olin jatkuvasti väsynyt, huonovointinen ja tyytymätön itseeni. Tänä kesänä hyväksyin viimein sen tosiasian, että omin voimin en saa tilannetta haltuun ja kun sitten sain mahdollisuuden kokeilla treenaamista Katin ohjauksessa, en epäröinyt hetkeäkään.

Kati teki minuun erittäin positiivisen vaikutuksen heti ensimmäisellä tapaamisellamme. Kerroin omasta liikuntataustastani, elämänrytmistäni ja tavoitteistani ja näiden pohjalta Kati laati minulle sopivan ruokavalion ja treeniohjelman. Sain erittäin selkeät ja asiantuntevat ohjeet näiden noudattamiseen ja treenit käytiin tarkasta yhdessä läpi useita kertoja. Katin innostus, tavoitteellisuus ja rakkaus kovaan treenaamiseen tarttuivat pian minuunkin ja motivaatio on ollut joka päivä helppo löytää. Kati on loistava valmentaja, joka tekee työtään antaumuksella, asiantuntemuksella ja täydellä sydämellä.

Tulokset ovat olleet aivan mielettömiä. Nyt on takana 3 kuukautta yhteisiä treenejä ja 15kg kevyempänä olo on aivan mahtava! Parasta on se, että tulokset on saavutettu syömällä oikein ja treenaamalla tehokkaasti, ei millään pussikeittokuurilla. Olen valtavan kiitollinen Katille tästä uudesta elämäntavastani ja odotan innolla tulevia treenejämme, jotka meillä ilman muuta jatkuvat tulevaisuudessakin :)
- Päivi

Teija, 26 v., barista

Kun tapasin Katin ekan kerran silloin vajaa 3 kuukautta sitten,olin miettinyt Body Fitness kisoihin osallistumista joku "kaunispäivä" hamassa tulevaisuudessa. Kuvittelin,että lihakseni ovat jokseenkin hyvässä kunnossa, kuitenkin koko elämäni aina jotakin harrastanut; uintia, ratsastusta, jalkapalloa, spinningistä kahvakuulaan ja oikeastaan kaikkea muuta paitsi juurikin tätä kaikista tehokkainta, kunnon SALITREENIÄ!!

Aloitimme treenit Katin kanssa ja sain todeta, että aikas surkea oli lähtötilanne :) Ensimmäiset 3 yhteistä treenipäivää ja olin kyllä aikas "paketissa", löytyi aivan uusia lihaksiakin, jotka huomasin niiden kipeydyttyä treenistä.. heheh!

Kati on loistava esikuva, siinä naisessa on motivaatiota jo ihan kun katsoo millaisessa kunnossa hän itse on!! Treeneissä Kati on erittäin kannustava ja tulee sellainen olo, että pystyy ylittämään itsensä ja treeni on enemmän kuin onnistunut silloin.

On tullut tässä kysyttävää yhtä sun toista ja ei ole kertaakaan tullut sellaista oloa, etten sitä kehtaisi Katilta varmistaa, hänelle on helppo puhua ja hän ymmärtää!!

Kehitykseni on ollut aikas huimaa, Katin tekemä treeniohjelma oli selkeä ja saan liikkeet perillle asti, vaikka vasta-alkaja olenkin. Mahtavaa on myös saada Katilta palautetta kehityksestäni, se jos joku kannustaa vaan treenaamaaan lisää ja kovempaa... lähinnä tässä onkin ongelmaksi koitunut lepopäivien pitäminen, kun ei millään malttaisi :)

Kaiken kaikkiaan puhdasta rasvaa on tippunut Katin laatiman ruokavalion ja treeniohjelman myötä 8kg ja senttejä lähtenyt kaikkiaan 30cm ympäri kehoa, MAHTAVAA sanon minä!! Painoja on saanu nostaa kyllä rutkasti, eli kehitystä lihaksissa on tapahtunut! Olo on energisempi ja jaksan töissäkin paljon paremmin, Katia parempaa treenaria en osaisi edes kuvitella ja kaiken lisäksi meillä on ollut myös ihan älyttömän hauskaa salilla.. naisella on siis kaiken ammattitaidon lisäksi myös loistava huumorintaju :)

Rakkaus lajiin onkin jo syntynyt <3 Mitään kisavuosi tavoitetta en ole vieläkään laatinut itselleni, (hiljaa hyvä tulee) mutta toivon Katin valmentavan minua jatkossakin ja ihan lavalle saakka!!! :)

Eeva, 46 v., yritysyhteyspäällikkö

Kati avasi minulle uuden maailman kuntosaliharjoittelussa. En ole voinut kuvitellakaan, että harjoittelu voi olla näin monipuolista, haastavaa ja mielekästä. On mahtava huomata omassa kehossa muutoksia, kun rasvaa palaa pois. Olen aikaisemmin kokeillut vähän kaikkea jumpasta spinningiin ja pilatekseen, mutta millään ei ole tullut näin nopeaa näkyvää tulosta. Minua motivoi kovasti nopeat tulokset ja saan siitä kovasti intoa treenaamiseen.

Uskon, että kuntosali harjoittelun aloittamisessa on tärkeää, että sinulla ammattitaitoinen ohjaaja, johon voit luottaa 100 % ja sitähän Kati on! Tunnen, että olen turvallisissa käsissä. Aloitimme, ensin opettelemalla puhtaat liikeradat ja voimatason noustessa olemme määrätietoisesti muuttaneet harjoittelun intesiteettiä.

Negatiivisia asioita en tästä löydä, on vain positiivista sanottavaa. Ei vaadi paljon aikaa eikä erityisvarusteita. Edullista moneen muuhun harrastukseen verrattuna. Parasta tässä on ollut oman vireystason huima nousu. Jaksan enemmän töissä ja kotona sekä unen tarve on myös vähentynyt.

Tietenkin tämä vaatii sitoutumista, pitkäjänteisyyttä ja itsekuria. Näissä asioissa Kati on ollut tukena 100%.
- Eeva

Päivi, 42v, assistentti

Katin valmennuksessa on hienoa olla, joskaan helpolla ei pääse :) Hänen tinkimätön tarkkuutensa ja huolellisuutensa, unohtamatta turvallisuutta on saanut minut vakuuttuneeksi hänen ammattitaidostaan valmentajana.

Olen saanut uuden suunnan hyvinkin aktiiviseen ja liikunnalliseen elämääni. Katin sitoutuminen asialle on antanut minulle poltteen kuntosaliharjoitteluun ja tunnen kertakerralta kuinka ylitän omat odotuksetkin..niin varmaa ja ammattitaitoista ohjeistusta olen Katilta saanut. Myös ruokavalioni on laitettu uusiin kuosiin. Aiemmin hiilihydraatteja välttäessäni olin väsynyt, mutta kohtuuliset ja hyvät hiilihydraatit ovat nyt ruokavaliossa, jonka ansiosta voin paremmin ja herkuttelu on jäänyt vähemmälle.

Kilpailulavallakin palkittu Fitness urheilija Kati on esimerkillinen ja tavoitteissaan tinkimätön ja kunnianhimoinen valmentaja, mutta samalla kertaa herkkä ja ystävällinen ja kannustava!

Tällä hetkellä olenkin hyvin aktiivinen salin käyttäjä ja erittäin innostunut - Kiitos Katin!

Voin lämpimästi suositella Sinua ottamaan Katiin yhteyttä haluamasi tavoitteiden osalta. Olen vakuuttunut että yhdessä Katin kanssa löydätte sopivan suunnan haluamillesi tavoitteillesi.
- Päivi

© Kati Alander
Ulkoasu © Maiju Vaiste 2013